Les podcasters catalanes 'Gent de merda' inauguren la Setmana de la Comunicació

Avui és el torn de l'actriu, guionista i directora Leticia Dolera

Descarregar pdf
GENT DE MERDA
Un moment de la xerrada al Saló Víctor Siurana/ Foto: Setmana de la Comunicació UdL
Les creadores del podcast Gent de merda, Clàudia Rius, Paula Carreras i Rita Roig, han estat les encarregades d'inaugurar la 19a Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida (UdL), que organitza l'alumnat de tercer curs del grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals. Totes les xerrades tenen lloc en format presencial al Saló Víctor Siurana, al Rectorat. Aquesta tarda serà el torn de l'actriu, guionista i directora i Leticia Dolera, que parlarà de si el boom de les plataformes digitals ha canviat el seu ofici.
 
Enguany, el títol de les jornades és Internet killed the video star, en referència a les noves tendències digitals i com aquestes reemplacen els mitjans tradicionals. "En el podcast volem transmetre una conversa de bar, i que tothom pot ser gent de merda", han explicat les joves podcasters. Spotify ha ajudat a que aquest contingut arribi a més gent i han notat un increment d'audiència des que aquesta plataforma patrocina al Futbol Club Barcelona, han assegurat.
 
Mentre, el periodista esportiu Gerard Romero ha defensat que "les xarxes i els mitjans de comunicació convencional són compatibles" i que, fins i tot, "potser donem més informació a Twitch que els mitjans convencionals de fa 50 o 60 anys".
 
Text: Setmana de la Comunicació / Premsa UdL