El Parlament designa dos dones com a membres del Consell Social de la UdL

Patricia Romero i Montse Pujol substitueixen Óscar Uceda i Antoni Gelonch

Descarregar pdf
parlament26juliol23
Un moment de les votacions per elegir representants als Consells Socials / Foto: Parlament de Catalunya (Ramon Boadella)
La consellera delegada de Romero Polo S.A., Patricia Romero Gasa, i la consellera delegada del Grup PMP, Montse Pujol Torrent, són les noves membres del Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL) després que el Parlament de Catalunya hagi aprovat la seua designació, a proposta de PSC-Units, ERC i JxCat. El ple de la cambra li ha donat llum verda aquest dimecres en votació electrònica i secreta, amb 96 vots a favor, 18 en contra i 17 abstencions. Romero i Pujol substitueixen Óscar Uceda i Antoni Gelonch; tot i que aquest darrer continua al Consell Executiu.
 

A la resta d'universitats catalanes, les persones designades als Consells Socials són: Carme Mas i Carme Mansilla (URV); Lluís Sisquella i Antoni Garrell (UAB); Juan Ignacio Jorquera i Jordi Domingo (UB); Albert Rosa i Eva Palau (UdG); Neus Mas i Ricard Faura (UPC); Therese Jamaa i Elsa Artadi (UPF); i Maria Teixidor i Ricard Castellet (UOC).


El Consell Social de la UdL està format per 17 membres i 4 convidats permanents.