Premi Jaume Vicens Vives a la professora Eva Martín

El Govern la reconeix pel seu lideratge en projectes d'innovació docent

Descarregar pdf
eva martin_singapur
La docent fa una estada a la Universitat James Cook de Singapur / Foto: C.M.
La professora de la Facultat de Dret, Economia i Turisme (FDET) de la Universitat de Lleida (UdL) Eva Martín Fuentes rebrà el proper 22 de setembre un dels Premis Jaume Vicens Vives que atorga la Generalitat de Catalunya "pel seu lideratge en projectes d'innovació docent i la seua adaptació a contextos digitals, com ara sistemes d'avaluació i aprenentatge basat en projectes." L'import, de 20.000 euros, s'ha de destinar a projectes de millora docent.
 
Professora agregada del Departament d'Economia i Empresa de la UdL i directora de la Càtedra Turó de la Seu Vella, Martín és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, diplomada en Turisme, i doctora en Enginyeria i Tecnologies de la Informació.
 
Entre altres distincions, al 2019 va rebre un premi de la International Federation for Information Technologies and Travel & Tourism (IFITT) a la millor tesi doctoral. L'any següent la mateixa IFITT li va atorgar el Premi al millor article d'investigació i la FDET, la distinció docent. Al 2016 va ser reconeguda amb la menció d'excel·lència docent de la UdL. També ha rebut un dels guardons Turisme i Comerç de la Ciutat de Lleida.
 
A banda d'aquesta docent de la UdL, el Govern ha atorgat les distincions Jaume Vicens Vives 2023 a la professora de la Universitat Politècnica de Catalunya, Maria Dolors Grau Vilalta; el professor de la Universitat Rovira i Virgili (URV) Josep Holgado Garcia; el Grup d'Innovació Docent Anàlisi de Dades en Economia i Empresa (ANDES) de la Universitat de Barcelona (UB); el projecte Repte Experimenta a l’aula: Potenciant les habilitats suaus en un entorn STEAM, de la URV; i la iniciativa Present@: la normalització del vídeo, de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). 
 
Quant a les mencions Maria Encarna Sanahuja YII, reconeixen la professora de la UOC Nizaiá Cassián Yde i l'assignatura Dones, treballs i societat de la UB. El lliurament de tots els guardons tindrà lloc el 22 de setembre en el marc de la inauguració oficial del curs acadèmic del sistema universitari català 2023-2024, que es farà a la URV.
 
L'any passat, els guardons Jaume Vicens Vives van reconèixer un projecte de simulació clínica en infermeria de la UdL.

MÉS INFORMACIÓ: El Govern concedeix sis distincions Jaume Vicens Vives a professors i projectes d'universitats catalanes en reconeixement de la seva qualitat docent (NOTA DE LA GENERALITAT)