Puja el nombre de centres i d'alumnes a la jornada Campus Oberts

Un total de 1.928 persones han visitat la UdL entre estudiants i docents

Descarregar pdf
CampusObertsUdL2019
Visita al Laboratori d'Arqueologia de la Facultat de Lletres. FOTO: UdL / Foto: UdL
Un total de 1.928 persones -1.867 alumnes i 61 professors- han participat avui a la 26a Jornada de campus oberts de la Universitat de Lleida (UdL) per a l'estudiantat de segon de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior. La xifra suposa un nou rècord de participants, superant en una cinquantena els de la passada edició (un total de 1.878 entre alumnat, 1.817 i professorat, 61). Els visitants provenen de 56 centres educatius, 7 més que en l'edició anterior, d'arreu de les comarques de Ponent, la resta de Catalunya, Aragó, el País Basc i Andorra.   

Concretament, arriben de la capital del Segrià, Mollerussa, Balaguer, Tàrrega, Agramunt, Bellpuig, Alcarràs, Seròs, Almacelles, Almenar, Cervera, Tremp, Olius, El Palau d'Anglesola, Torrefarrera, Artesa de Segre, Barcelona, Igualada, Reus, La Llagosta, Piera, Vilanova del Camí, Terrassa, Badalona, Capellades, Girona, Andorra la Vella, Binèfar i Vitòria.

Per centres, el que ha rebut més visitants és la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social, amb 439 alumnes. La segueixen la Facultat de Dret, Economia i Turisme, amb 325 i l'Escola Politècnica Superior (EPS), amb 322 a les instal·lacions de Lleida i 9 a Igualada. La Facultat de Lletres n'ha acollit 176 estudiants en aquesta jornada, mentre a la de Medicina han estat 174 i a la d'Infermeria i Fisioteràpia, 119 a la capital del Segrià i 17 a la de l'Anoia. Completen el llistat l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (176 participants), i els centres adscrits de l'INEFC Lleida (104) i Relacions Laborals (6).

La Jornada de campus oberts "Coneix la UdL" és una iniciativa organitzada pel Vicerectorat d'Estudiants, amb la col·laboració de la unitat d'Informació i Atenció Universitària de la UdL. El programa ha inclòs sessions informatives sobre els ensenyaments que s'imparteixen, visites guiades a les instal·lacions, biblioteques i laboratoris i un esmorzar a tots els campus.
Carregant el reproductor...