La UdL ofereix per primer cop cursos d'idiomes totalment en línia

D'anglès, francès, alemany, espanyol, italià, portuguès, rus i xinès

Descarregar pdf
itlvirtual
El cursos es podran seguir en línia. FOTO: IL-UdL
L'Escola d'Idiomes de la Universitat de Lleida (UdL), ofereix per primer cop cursos totalment en línia i amplia l'oferta de cursos semipresencials. Els efectes de la COVID-19 han fet que l'Institut de Llengües (IL) presenti enguany noves modalitats d'aprenentatge amb l'objectiu que qualsevol persona pugui triar el sistema que s'adapti millor a les seues circumstàncies, expliquen des de l'IL.
 
La primera opció, íntegrament en línia, ofereix a través d’una plataforma especialitzada, seguir cursos d’anglès, espanyol, francès i alemany (des del nivell l’A1 fins al C1), i de portuguès, rus i italià (A1 i A2). També es pot aprendre xinès a través d’una plataforma gestionada en col·laboració amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

D’altra banda, l'IL ha programat una àmplia oferta de formació semipresencial de català, anglès, francès, italià, espanyol i xinès. Aquesta formació combina sessions presencials amb activitats dirigides a través del campus virtual de la UdL, amb un acompanyament de l’equip docent de l’Escola.

Tot això es complementa amb cursos de conversa i d’altres d’específics de preparació per als exàmens oficials d’anglès i francès (B1 i B2), italià (B2) i espanyol (A2).

La directora de l'IL, Montserrat Casanovas, assenyala que l'aposta per la formació en línia posarà a l'abast de tothom recursos per a l'aprenentatge d'idiomes, especialment de les llengües tradicionalment amb menys oferta, com el rus i el xinès.
 
A més, recorda que, en el cas d'aquest últim idioma, la UdL és l'única institució lleidatana que ofereix la plataforma Gran Muralla, gràcies a la col·laboració amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

L'Escola d'Idiomes de la UdL ha obert un període preinscripció extraordinària als cursos, del 18 al 20 de setembre. Hi pot optar qualsevol persona interessada major de 16 anys.
 
MÉS INFORMACIÓ:

Cursos Escola d'Idiomes UdL