Una quarantena d'empreses, a la II Fira UdL Treball

Tindrà lloc el 12 de març a l'edifici de la Biblioteca de Cappont

Descarregar pdf
firatreballUdL2015
Es repeteix l'escenari de la primera edició Foto: UdL
Conèixer les empreses de Lleida, descobrir les opcions laborals del mercat i aprendre tècniques per emprendre un procés de selecció són alguns dels atractius que presenta per a l'estudiantat de la Universitat de Lleida la Fira de l'ocupació UdL Treball. Una quarantena d'empreses de diversos sectors es donaran cita la setmana vinent a la segona edició d'aquesta iniciativa que organitzen el Vicerectorat d'Estudiantat, Postgrau i Formació Contínua, el Servei d'Informació i Atenció Universitària i els diferents centres de la Universitat de Lleida. La cita, un cop més, serà al Centre de Cultures i Cooperació Transfrontera, que acull la biblioteca del campus de Cappont.

Les empreses que participen en la present edició treballen, majoritàriament, als sectors agroalimentari, informàtic i de l'ensenyament. També n'hi ha d'altres àmbits com la salut, la indústria, els transports, la gestió cultural o el turisme. Al llistat d'expositors cal afegir els Col·legis Professionals Associats de Lleida i el Consorci del Turó de la Seu Vella, que també van participar a la primera edició.

UdLTreball "vol ser el punt de referència anual a la ciutat que impulsi i faciliti al teixit empresarial la captació del millor talent que genera la Universitat", expliquen els organitzadors. Al programa destaca una taula redona amb titulats de la UdL que compartiran la seua experiència per inserir-se al món laboral un cop acabats els estudis. Precisament, un dels tallers programats en el marc de la fira porta per títol "Vinc a buscar feina". Els altres dos tractaran sobre el projecte Odisseu, orientat al retorn del jovent al medi rural, i la xarxa Eures, per buscar treball a qualsevol país de la Unió Europea.

La jornada també comptarà amb la cofundadora i directora general de Draco Systems, una empresa de serveis d'enginyeria electrònica. Meritxell Gimeno, que al 2009 va ser candidata a astronauta de l'Agència Espacial Europea, farà una conferència sobre l'emprenedoria amb el títol Convertint idees en realitats.

Més informació

Vídeos: II Fira UdL Treball
Programa de la II Fira UdL Treball 

Notícies relacionades

27/03/2014 / Oficina de Premsa UdL
Èxit de participació a la I Fira de l'Ocupació de la UdL