Descarregar pdf

 

EXPOSICIÓ amb motiu del Dia de la Dona Treballadora:
SI LA DONA AVANÇA, EL MÓN TAMBÉ

Del 2 al 16 de Març de 2009 | Planta -1 de l'Edifici Polivalent (Cappont)


El Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones de la UdL ha programat aquesta exposició de la Fundació InteRed amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març 

Exposició Si la dona avança, el món també, a la Universitat de Lleida

La mostra, que s'emmarca en la campanya Mou-te per la igualtat. És de justícia, presenta un resum de les principals dades que configuren el mapa de la desigualtat de gènere al món. Els diferents panells fan referència a temes bàsics com el treball, la pobresa o l'educació. L'exposició també incideix en les aportacions de les dones al desenvolupament. Així, pretén fer visible com el treball, esforços i iniciatives de les dones en diferents àmbits (públics i privats) estan contribuint al desenvolupament mundial i com el desenvolupament global passa per l'equitat de gènere.

La mostra se centra, per tant, en la necessitat d'avançar cap a l'Equitat de Gènere perquè el món progressi, afavorint una actitud crítica i solidària davant les desigualtats que viuen les dones, donant a conèixer la seva contribució al desenvolupament humà i educant en l'Equitat de Gènere. La campanya transmet, des dels continguts a les imatges, dones que participen, que es comprometen amb la seva realitat i amb elles mateixes, dones actives. Intentant transmetre, d'aquesta manera, un missatge realista però esperançador i no victimitzat.


   
 

print enrera pujar

 

   Darrera modificació: