Descarregar pdf

 

   Exposició Fotogràfica / 22 novembre - 10 desembre de 2010 
   Darrera l'edifici Polivalent / Campus de Cappont 

Un contenidor interactiu:
la metàfora de la situació del poble sahrauí
 
Voleu saber què ha passat al campament de protesta sahrauí de Gdaim Izik, a prop de El Aaiun al Sàhara Occidental? Per què va fer vaga de fam l’activista pro sahrauí Aminatu Haidar?

Si voleu saber això i moltes coses més sobre els sahrauís a partir del proper dilluns 22 de novembre i fins al 10 de desembre el Campus universitari de Cappont, darrera l’edifici Polivalent, trobareu el contenidor/estand de la Fundació Lleida Solidària FLS: "Un contenidor interactiu: la metàfora de la situació del poble sahrauí".


Li cal el reproductor de Flash per veure aquesta animació

La Fundació Lleida Solidària, a fi i efecte d’explicar i complementar els projectes d’edificacions i rehabilitacions que desenvolupen, tant als campaments de refugiats de Tinduf (Algèria) com als territoris alliberats del Sàhara Occidental, han concebut un original expositor des del qual volen denunciar i il·lustrar les condicions en què viu el poble sahrauí, el seu passat, el seu present i el seu futur.

Amb el co-finançament de l’ACCD i l’Ajuntament de Lleida, la FLS ha equipat un container transoceànic fins transformar-lo en estand itinerant que desplega en el seu interior una exposició i diversos materials sobre el poble sahrauí: els seus orígens, estructura social, territori que abasta, economia, dona, família, infància i educació, història i situació actual.

La Fundació vol ubicar aquest container-expositor en diferents llocs de la ciutat de Lleida i realitzar xerrades divulgatives i visites guiades a l’interior del mateix.

La inauguració es durà a terme el 23 de novembre a les 12 hores, a l'espai de l'exposició.

 

   Darrera modificació: