Descarregar pdf
   Exposició Fotogràfica / 11 gener - 4 febrer 2011 
   Sala d'Exposicions del Centre de Cultures / Universitat de Lleida 

SHADOWS ON THE CLIFF / Ester Jové
 
A l'altra banda de Nova York, al llarg del riu Hudson ens trobem amb una comunitat de gent que viu en un penya-segat. Alguns provenen de països centreamericans, tals com Hondures, El Salvador i Mèxic, d'altres com en Willy i el seu germà són nascuts a EEUU. Les seves cases les han fetes amb pellingots, branques d'arbres i altres materials trobats pels voltants. Malauradament, és l'alcoholisme i en alguns casos, l'addicció a les drogues, la principal raó que els ha dut a viure al penya-segat.

Li cal el reproductor de Flash per veure aquesta animació


Ester Jové Soligue

Després d'assistir a classes de fotografia a EMBA i IEFC es va traslladar als Estats Units i es va graduar al programa "Fotografia Documental i Fotoperiodisme” a l'International Center of Photography de Nova York.

El seu treball ha estat exhibit al Centre de Cultura Contemporània de Pardinyes, al Museu Morera, al Museu Mercat del Pla, al Centre Civic del Prat i a la "Ruta d'Art Jove" a Barcelona i també a “Visa off” a Perpinyà. A Nova York ha exposat en el Centre Internacional de Fotografia i en l'estudi 304. El seu treball ha estat publicat a la revista Chasqui i per ICP a Shift vol. 4. A més, ha estat treballat també per a Organitzacions de Drets Humans, "American Friends Service Comittee" i "Wind of the Spirit".

Ha rebut la beca “Ciudad de Gijón"i ha publicat el llibre conjunt "Noves Mirades".

www.esterjovesoligue.com
 

   Darrera modificació: