Descarregar pdf

 
 
Jornades de Signatura Electrònica
JORNADES DE SIGNATURA ELECTRÒNICA
Un gran repte, noves experiències

27 i 28 d'octubre de 2009
Auditori de Barcelona (
C/ Lepant, 150)   

La Universitat de Lleida dóna suport a les Jornades de Signatura Electrònica que es celebraran els propers  27 i 28 d'octubre de 2010 a l'Auditori de Barcelona
 
Les Jornades s’estructuren al voltant d’activitats de diversa índole més enllà de les clàssiques conferències: hi trobareu taules rodones, presentació de casos, bones pràctiques, solucions empresarials, assessorament d’experts, etc. on el leitmotiv serà el networking i l’intercanvi d’experiències.

Les Jornades de Signatura Electrònica, organitzades anualment per l’Agència Catalana de Certificació, són el punt de trobada dels responsables de l’àmbit públic (polítics, càrrecs electes, directius, etc.) i de l'àmbit privat (presidents, directors generals, directors TIC, directors jurídics, etc.).

Les JSe tenen l'objectiu de debatre les principals novetats del camp de la certificació electrònica i les identitats digitals i aconseguir incentivar el desenvolupament i la divulgació de la signatura electrònica tant a l’entorn públic com en el privat, com a base per aconseguir una e-societat de confiança.
 

Secretaria Tècnica

Barter Partnership, S.L.
Sra. Anna Verdú
Tel.: +34 93 409 74 79
info@js-e.cat

 

   

 

print enrera pujar

 


   Darrera modificació: