Descarregar pdf
   Exposició  / 12 abril - 11 maig 2012 
   Sala d'Exposicions del Centre de Cultures / Campus de Cappont 

TERRITORI LOCAL / Fotografies d'Anna Isan Corbella
 
Inauguració dijous 12 d'abril a les 19.00h a la sala d'exposicions del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont.

L'exposició presenta una desena d'imatges en color que formen part d'un projecte de 52 fotografies realitzades durant el 2010 als municipis d'Ivars d'Urgell i Vilasana per la dissenyadora gràfica i fotògrafa lleidatana Anna Isan. Les imatges, de marcat to minimalista, ens mostren la petjada dels humans en el paisatge, sense que apareguin en les fotografies, tot combinant detalls humanístics i territorials, explica l'artista.

"Busco trobar al meu voltant la bellesa fugint del costumisme i el convencionalisme, en aquest cas dels pobles d'Ivars d'Urgell i Vila-sana. No intento fer una postal del poble, ans al contrari, m'endinso en aquesta postal i ensenyo aquells petits detalls que realment fan que viu aquell paisatge. Modificant el punt de vista, aproximant-me, enfocant l'atenció a les formes i treballant el color pretenc mostrar una visió nova i actualitzada del món rural".

[+] http://annaisan.blogspot.com.es

Exposició d'Anna Isan a la UdL

Sense títol (Ivars d'Urgell 2010)
baixcorva
   Darrera modificació: