Xerrada: Escribir y dirigir, ¿ha cambiado el oficio con el boom de las plataformas?

19a Setmana de la Comunicació de la UdL

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Saló Víctor Siurana / Rectorat
Web:
19a Setmana de la Comunicació de la UdL
Inici:
 | 

Conferència: Escribir y dirigir, ¿ha cambiado el oficio con el boom de las plataformas?, a càrrec de Leticia Dolera (actriu, guionista i directora), en el marc de la 19a Setmana de la Comunicació de la UdL.

Leticia Dolera, directora, guionista i actriu de cinema, presentarà “Escribir y dirigir ¿Ha cambiado el oficio con el boom de las plataformas?”. Seguidament, a les 18 h, tindrem a Ana Polo i a Maria Rovira, presentadores del podcast “Oye Polo” amb la seva ponència titulada: “Oye Polo: Com convertir-se en les Azúcar Moreno del podcasting català”.

Leticia Dolera va estudiar cant, ball i interpretació abans de debutar com a actriu a la televisió. Aquest debut va ser interpretant el personatge d'Ángela Illera a la sèrie “Al Salir De Classe” (2000-2002). A causa del seu enorme talent, ràpidament es va convertir en una de les actrius joves més famoses, i la sèrie de televisió la va impulsar al món del cinema, on va debutar al film “Bellas Durmientes", un drama rodat l'any 2001, dirigit i escrit per Eloy Lozano. Alguns dels seus treballs més destacats han estat al cinema de terror, amb pel·lícules com “Imago Mortis”, amb el paper de Leilou, o “REC: Génesis”, on va actuar al costat de Manuela Velasco

Leticia Dolera