Ajuts PMP

 Descarregar pdf

Ajuts per al Programa Mobilitat UdL

L' Oficina de Relacions Internacionals ofereix als estudiants que participen en el programa de mobilitat de la UdL uns ajuts per cobrir despeses d'estada i manutenció.

Cal consultar les bases de la convocatòria per saber qui pot ser beneficiari d'aquests ajuts.

Convocatòria 2020/21

Beques de la Generalitat de Catalunya per estudiants dels programes de mobilitat (Beca MOBINT)

Enllaç a la pàgina web: sol·licituds online i documentació.

CONVOCATÒRIA 2020-21

INFORMACIONS IMPORTANTS:

IMPORT DE LA BECA:

200€ / mes, fins a un màxim de 6 mesos.

REQUISITS: (IMPORTANT: SI NO COMPLIU ELS REQUISITS, NO CAL QUE SOL·LICITEU LA BECA PERQUÈ QUEDEU AUTOMÀTICAMENT EXCLOSOS).


Veure convocatòria, apartat 2.1.

 1. Estar matriculat en alguna de les universitats catalanes.
 2. Haver estat seleccionat per a participar en un programa de mobilitat internacional amb reconeixement acadèmic per al curs 2020-21. (Mobilitat UdL: MODALITAT B - Estudiants de Grau en Ed. Primària, modalitat alternança o bilingüe: MODALITAT C)
 3. Tenir 60 crèdits superats.
 4. Tenir una acreditació B2 d'Alemany, Anglès, Francès o Italià (independentment de que el país de destí sigui amb llengua de docència en castellà).
 5. Tenir una nota mitjana de 6.30  (en el cas d'enginyeries: 5.70), com a mínim.TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS:

Del 12 de novembre a l'11 de desembre de 2020.

 

DUBTES I PREGUNTES:

Si teniu algun dubte sobre aquestes beques, us heu d'adreçar directament a l'AGAUR (pregunteu per la convocatòria MOBINT):
email: informacio.agaur@gencat.cat
tel.: 93 310 63 94

"Becas Iberoamérica. Estudiantes de Grado. Santander Universidades"

 

CONVOCATÒRIA 2021-22 ANUL·LADA PER DONAR RESPOSTA A ALTRES NECESSITATS:

Pese a las circunstancias, desde el Banco Santander seguiremos apoyando la movilidad internacional de nuestros estudiantes e jóvenes investigadores pero este año hemos decidido limitar los programas y no lanzar la convocatoria de Becas de Movilidad en Iberoamérica de Grado y de Investigación correspondiente al curso 2021/2022 para atender otras necesidades que también son muy demandas en la actualidad.

Aquest programa s'adreça a estudiants de grau de universitats iberoamericanes definides en cada convocatòria com a participants del Programa. En la convocatòria 2020 seràn Universitats Participants del Programa, les universitats d'Argentina, Brasil, Colòmbia, Espanya, Mèxic, Perú, Portugal, Puerto Rico, Uruguai i Xile que es relacionen en l'annex.
La finalitat de les Beques és facilitar als estudiants el seguiment d'estudis durant un semestre acadèmic en una universitat iberoamericana diferent del de la d'origen.
L'import unitari de les Beques per a tots els estudiants beneficiaris, sense distinció de país, serà de 3.000€. L'import es destinarà a ajudar a sufragar les despeses de matrícules - si n'hi ha-, desplaçament, assegurança de viatge, manutenció i allotjament.

 A la Universitat de Lleida, per al curs 2020-21 li corresponen 9 beques de 3.000 € cadascuna.

Convocatòria 2020-21:

 • Text íntegre de la convocatòria
 • Universitats participants en la convocatòria (Si la vostra universitat de destí no està en aquesta relació, no podeu sol·litar aquesta beca).

Requisits per a poder participar:

 • Estar matriculat en estudis de grau o llicenciatura.
 • Haver cursat al menys la meitat dels crèdits o haver superat íntegra i satisfactoriament els dos primers cursos dels estudis.
 • Estar seleccionat per a un programa de mobilitat de la UdL (Erasmus o Programa de Mobilitat de la UdL).
 • Que la vostra universitat de destinació estigui inclosa en el document "Universitats participants en la convocatòria".

Sol·licitud:

 • Per a participar en aquesta convocatòria s'ha d'omplir una sol·licitud online a traves de la web www.becas-santander.com.
 • El termini finalitza el 16 de març de 2020.


Resolució:

Atès que el conveni estableix que cada universitat beneficiària és responsable de la convocatòria i gestió de les beques assignades, per a la concessió es tindrà en compte els mèrits acadèmics.

L'Oficina de Relacions Internacionals emetrà la resolució de les beques. Els beneficiaris hauran de:

 • Acceptar la beca a traves de la web del Santander.
 • Obrir un compte al Banc de Santander per poder cobrar l'import de la beca.
 • Omplir el full de retenció fiscal d'Hisenda que l'ORi facilitarà als beneficiaris.
 • Realitzar l'estada i estudis en la universitat de destinació entre l'1 de juliol de 2020 i el 31 d'agost de 2021.

Caixa d'Enginyers

 

El “Conveni de col·laboració empresarial en activitats d’interès general entre la Universitat de Lleida i la Fundació Privada de la Caixa d’Enginyers”, signat el  17 de gener de 2017, preveu, entre altres disposicions, l’atorgament de beques de mobilitat per a estudiants participants en el programa Mobilitat UdL.

Podran ser beneficiaris de les beques concedides per aquest programa els estudiants de la Universitat de Lleida que participin en estades acadèmiques dins del Programa de Mobilitat de la UdL durant el curs 2018/19, d’acord amb la Convocatòria per a la selecció d’estudiants per participar en programes internacionals de mobilitat 2018/198 (aprovada en el Consell de Govern de la UdL de 26 d’octubre de 2017), en universitats de països no pertanyents a l’Amèrica Llatina.

 

Fes realitat els teus projectes amb Caixa d’Enginyers

A Caixa d'Enginyers estem al costat dels projectes innovadors. Per això, si tens 30 anys o menys, tens un món d’oportunitats per desenvolupar les teves habilitats i poder anar forjant els teus projectes personals i professionals, tant si necessites finançament per seguir-te formant com si vols anar-te’n a estudiar a l’estranger i disposar dels teus estalvis on vulguis i quan vulguis en condicions avantatjoses. Et posem el mon a les teves mans.

Al Grup Caixa d’Enginyers portem 50 anys dedicats a satisfer les necessitats dels nostres socis oferint serveis i productes financers i asseguradors establint relacions basades en l’ètica, el compromís i la confiança. A continuació, et mostrem una selecció dels productes i serveis* pensats per a tu:

 

Si necessites més informació truca’ns a Banca TELEFÒNICA al 902 300 321 (+34 933 102 626), de dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 h y dissabtes de 8.00 a 15.00 h. Visita www.caixa-enginyers.com

 *Totes les condicions descrites estan subjectes a ofertes vigents.

   Darrera modificació: