FiraUdLtreball

 Descarregar pdf
 
Fira de l'Ocupació UdLtreball
Especials | Lleida Televisió | 29/03/2014
 

 
Prop de 200 alumnes i 45 empreses, a la I Fira de l'Ocupació de la UdL
Lleida al Dia | Lleida Televisió | 27/03/2014

La gestió de la marca personal a les xarxes socials com a estratègia per trobar feina, com encarar entrevistes de treball o quina és la millor manera de confeccionar un currículum són alguns dels tallers que la I Fira de l'ocupació de la Universitat de Lleida ha organitzat per al seu alumnat.

Més de 180 universitaris, la majoria de les titulacions d'Administració d'Empreses, Dret i Relacions Laborals, han participat en aquestes sessions i també han pogut presentar els seus currículums en els estands de les empreses que han acudit a la Fira.

Han estat un total de 45, dels àmbits agroalimentari, turístic, esportiu, formatiu, periodístic, de logística, transport, construcció, noves tecnologies, assegurances, bufets d'advocats, editorials, així com col·legis professionals i consorcis culturals -Museu de Lleida i el Turó de la Seu Vella.
Apropant Universitat i Empresa
La setmana a Ponent | Lleida Televisió | 05/04/2014

L'atur juvenil i la fuita de talents són, ara mateix i en plena crisi, dos de les principals preocupacions que té la societat. Ho és tant pensant en el futur com a país i també de cara a fer sostenible el model de cotització amb el que es paguen les pensions als jubilats. Amb l'objectiu de donar eines per frenar la desocupació i a la vegada conèixer el teixit empresarial més proper, la Universitat de Lleida ha celebrat la primera fira UdLTreball, amb la que s'han posat en contacte el mercat laboral de la província amb l'estudiantat universitari i les persones recent titulades.

Més informació

   Darrera modificació: