CLIP: Oli enriquit amb antioxidants naturals |
Oli enriquit amb antioxidants naturals
"Què, Qui, Com" | Televisió de Catalunya | 16/11/2011 | [ Del 20'50" al 24'51" ]
L'oli d'oliva és l'or líquid pel color, però sobretot perquè és un aliment molt beneficiós per a la salut. El programa divulgatiu de Televisió de Catalunya "Quèquicom" tasta a la Universitat de Lleida un oli reforçat amb antioxidants, especialment indicat per a persones hipertenses. El desenvolupa el Grup de Tecnologia dels Aliments de la UdL.
Més informació |
Grup de recerca en Antioxidants. Departament de Tecnologia d'Aliments de la UdL
NOTÍCIES RELACIONADES
20 de juny de 2011
La UdL analitza la concentració d'antioxidants en aliments habituals de la nostra dieta
22 de gener de 2010
La UdL investiga per obtenir un oli d'oliva verge més ric en antioxidants
Darrera modificació: