Descarregar pdf
INICI > Entitat de Registre de Certificació Digital

Manuals de configuració  i usos de signatura electronica
 
Per a que els membres de la UdL signin electrònicament calen tres elements:

1) Un certificat digital enregistrat en la nova targeta UdL del titular.

manual1

L’ERCD (Entitat de Registre de Certificació Digital) és la Secció universitària encarregada d’habilitar la vostra targeta per a l’ús de la signatura electrònica. A tal efecte sereu requerits a concertar una cita, entrant en l'apoartat de "cita prèvia" de la web de l'ERCD,  per tal d’enregistrar en la vostra targeta el certificat digital que us permetrà signar electrònicament.

2) Cal també que l’ ordinador disposi de teclat dotat de lector de targetes criptogràfiques (o bé d’un lector USB).

manual3

3) I cal, finalment, que el navegador, gestor de correu i d’altres programes estiguin adequadament configurats (seguidament trobareu els manuals de Windows i Linux).

fletxa-grisSi sou PDI o PAS sereu assistit pel personal de campus de l'ASIC en les tasques de configuració del sistema operatiu (només dels suportats) i productes (només dels suportats) del vostre ordinador. Aquesta operació d'assistència en la configuració del vostre ordinador haurà estat iniciada com a part dels tràmits de la vostra certificació.
 
fletxa-grisSi sou estudiant/a teniu a la vostra disposició els ordinadors de les aules d'informàtica i sales d'usuari del vostre campus.
 
fletxa-grisAddicionalment, si voleu configurar el vostre ordinador personal (no UdL), seguiu les instruccions dels manuals de configuració que trobareu a continuació.

MANUALS DE CONFIGURACIÓ I APLICACIONS EXTERNES:
 
- Manual Windows (PDF de 3.3MB / 55 pàgines)
 
- Manual Linux (PDF de X KB / X pàgines)
 
VÍDEOMANUALS de la CATCert:
 

UTILITATS de la CATCert:


 
 
 

 

  Print Enrere Puja

 

 

   Darrera modificació: