12 de juny de 2009

Descarregar pdf
 
versió en català

La UdL acull el quart Parlament Català de les Religions, avant-sala del Parlament Mundial que tindrà lloc a Melbourne al desembre

4t Parlament de les Religions a la UdLEl campus de Cappont és l'escenari escollit per celebrar aquesta reunió, que inaugurarà el vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira. Serà un punt de trobada de diàleg entre els diferents representants de les diferents religions amb l'objectiu final de rubricar el 'Manifest de Lleida', que recollirà les conclusions i el compromís que aquestes siguin adaptades en la pràctica en les diferents tradicions assistents.

Els organitzadors del 4rt Parlament Català de les Religions destaquen que "vivim en una societat multicultural amb gent de diferents tradicions i orígens, però amb un futur comú on la tolerància, la pau i la concòrdia han de ser la base de les futures generacions". Per això, el Parlament Català de les Religions vol consolidar els esforços de les Nacions Unides en el seu compromís amb el diàleg amb la finalitat de recuperar el valor espiritual i social de la dona.