El Taekwondo dóna tres medalles a la UdL en l'estatal

Èric Catalina es proclama campió d'Espanya universitari i la seua germana Noemí obté el bronze

Descarregar pdf
taekwondomedallesUdL2017
Els medallistes, amb els seus entrenadors / Foto: Esports UdL

La Universitat de Lleida (UdL) ha aconseguit tres medalles al Campionat d'Espanya de Taekwondo, que s'ha celebrat aquest diumenge a la localitat madrilenya de Moralzarzal sota l'organització de la UNED. L'estudiant de Biotecnologia Èric Catalina s'ha proclamat campió d'Espanya universitari en la categoria de més de 87 quilos, mentre la seua germana Noemí Catalina, alumna d'Estudis Anglesos, s'ha hagut de conformar amb el bronze a la categoria femenina de més de 73 quilos. L'altra medalla, d'argent, ha estat per a l'estudiant d'Enginyeria Informàtica, Lluís Mas, en menys de 80 quilos.

Aquests han estat els podis:

Més de 87 quilos masculí- Èric Catalina (UdL), Carlos Moreno (Universitat Miguel Hernández d'Elx) i Pablo Fernández (Universitat de Vigo).

Menys de 87 quilos masculí- Víctor García (Universitat d'Alcalá d'Henares), Lluís Mas (UdL) i Alejandro Yuste (Universitat Complutense de Madrid).

Més de 73 quilos femení- Belén Morán (Universitat Autònoma de Barcelona), Zuriñe Padilla (Universitat del País Basc) i Noemí Catalina (UdL).

Notícies relacionades