Programa DRAC

Ajuts a la mobilitat de la Xarxa Vives d'Universitats

 Descarregar pdf

El programa de Mobilitat de la Xarxa Vives ofereix ajuts a la comunitat universitària per realitzar estades de curta durada entre les universitats de la Xarxa Vives participants en el programa DRAC.

Les convocatòries d’ajuts DRAC s’adrecen a estudiants de grau, màster i doctorat i al personal universitari (PDI i PTGAS).

Curs 2023-2024

A partir del curs 2023-2024 a la UdL el programa DRAC passa a ser gestionat des de la unitat de Relacions Internacionals. Per a informació sobre cursos anteriors es pot consultar pàgina web del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària.

1r termini de presentació de sol·licituds (febrer 2024)

2n termini de presentació de sol·licituds (setembre 2024)

Sol·licituds de mobilitats previstes entre març i setembre de 2024.

Per accedir a la sol·licitud en línia, cliqueu en:

PDI/PTGAS

-aquest enllaç

Estudiants

- aquest enllaç


  • Registre: Per a poder fer la sol·licitud us heu de registrar amb un nom d'usuari i contrasenya (part dreta de la pantalla). Recordeu aquestes dades perquè us permetran accedir a la vostra sol·licitud i fer-ne les modificacions. La sol·licitud es pot modificar tants cops com calgui, sempre i quan no s'hagi enviat. Un cop enviada, ja no es pot modificar.
  • Autenticació: Un cop us heu registrat, el correu electrònic i el password utilitzat en el registre, és el que us permet accedir a la sol·licitud (part esquerra de la pantalla). Per poder completar la sol·licitud correctament, seguiu les instruccions detallades.
   Darrera modificació: