La UdL té nova Ambaixadora UNICAT

 Descarregar pdf

Mirana Gerges Ayad, estudiant de Medicina, és l'Ambaixadora UNICAT de la Universitat de Lleida durant aquest curs acadèmic 2023 2024, farà difusió de  les pràctiques i oportunitats laborals que ofereix la Unió Europea. 

El projecte UNICAT Ambassador és una xarxa d’ambaixadors i ambaixadores universitàries, impulsat des del Consell Interuniversitari de catalunya (CIC), la delegacció del govern davant la UE i les universitats catalanes.

La UdL va obrir una convocatòria, entre els seus estudiants, per a seleccionar l'estudiant/a que representés la universitat en la xarxa d'ambaixadors universitaris. La Mirana Gerges va ser seleccionada entre les candidatures que s'hi van presentar. Les habilitats a valorar per exercir com a ambaixadors UNICAT són els coneixements d'idiomes, aptituds per a treballar amb xarxes socials, bona capacitat d'organització, voluntat de compartir i aprendre, excel·lents qualitats de comunicació i treballar amb un enfocament innovador i creatiu. La feina és voluntària.

 

   Darrera modificació: