La UdL té nou Ambaixador UNICAT

 Descarregar pdf

Adrià Tersa Crisén, estudiant de la doble titulació: grau en Administració d'Empreses i Grau en Turisme, és un dels ambaixadors UNICAT, que durant aquest curs acadèmic, s'ocupen de difondre les pràctiques i oportunitats laborals que ofereix la Unió Europea (UE). 

L'Adrià Tersa, agafa el relleu a Daniel Florensa (també alumne de la FDET) que va ser el primer Ambaixador UNICAT de la UdL.

El projecte UNICAT Ambassador és una xarxa d’ambaixadors i ambaixadores universitàries, impulsat des del Consell Interuniversitari de catalunya (CIC), la delegacció del govern davant la UE i les universitats catalanes.

 La UdL va obrir una convocatòria, entre els seus estudiants, per a seleccionar l'estudiant/a que representés la universitat en la xarxa d'ambaixadors universitaris. Adrià Tersa, va ser seleccionat entre sis candidats/es més. Les habilitats a valorar per exercir com a ambaixadors UNICAT són els coneixements d'idiomes, aptituds per a treballar amb xarxes socials, bona capacitat d'organització, voluntat de compartir i aprendre, excel·lents qualitats de comunicació i treballar amb un enfocament innovador i creatiu. La feina és voluntària.

Adrià explica que la seua motivació és "impulsar oportunitats per als companys i companyes estudiants darreu. Essent conscient del privilegi que suposa ser membre de la Unió Europea, vull posar el focus de la meva carrera en preservar aquesta comunitat del benestar. La meva candidatura ve amb el seguici duna inquieta aspiració de futur i una dedicació clara a aportar valor al nostre entorn, que és el que ens defineix com a persones"

   Darrera modificació: