La UGT es presenta a les eleccions del PDI funcionari de la UdL que es celebraran de manera electrònica el proper 16 de març de 2021 de 9 a 18 hores.

Per començar, voldríem donar-vos les gràcies pel vostre suport durant tots aquests anys ja que ens ha permès continuar treballant per defensar els drets laborals del PDI funcionari.

A continuació, ens agradaria presentar-te la nostra candidatura per a aquestes properes eleccions; una candidatura plural, oberta, amb moltes ganes de treballar per defensar els teus drets i que en tot moment ha buscat la paritat, la diversitat i el compromís per intentar buscar una solució als problemes que patim com a treballadores i treballadors.

Malgrat les dificultats a les quals hem hagut de fer front enmig de la pandèmia, hem aconseguit fer una candidatura amb professionals de tots els campus de la UdL i on, de ben segur, us hi trobareu identificats/des i que està formada per les següents persones:

 

 • MANUEL PORTERO OTÍN (INSTITUT DE RECERCA BIOMÈDICA)
 • MONTSERRAT PARRA ALBA (RECTORAT)
 • LUDOVIC BASSIÉ (ETSEA)
 • JORDI ROCA RAFOS (ETSEA)
 • ADORACIÓN PADIAL ALBÁS (CAMPUS CAPPONT)
 • DANIEL BABOT GASPA (ETSEA)
 • FRANCISCO JUÁREZ RUBIO (ETSEA)
 • CARMEN NUIN ORRIO (FACULTAT DE MEDICINA)
 • JOAN PRAT COROMINAS (INSTITUT DE RECERCA BIOMÈDICA)
 • VICTORIANO BRETÓN SOLO DE ZALDÍVAR (RECTORAT)
 • REINALDO RAMÓN PAMPLONA GRAS (INSTITUT DE RECERCA BIOMÈDICA)
 • MARIA SÁNCHEZ FERNÁNDEZ (FACULTAT DE MEDICINA)
 • MARÍA NIEVES VILA RUBIO (RECTORAT)
 • ENRIQUE HERRERO PERPIÑÁN (FACULTAT DE MEDICINA)

La UGT és un sindicat de classe amb més de 130 anys d’història, caracteritzat per la seva voluntat negociadora però ferma en els plantejaments, i sempre preparada per trobar els millors acords pel treballador/a. Per aquest motiu, us obrim les nostres portes a fer les aportacions que vulgueu al nostre programa electoral, així com aclarir qüestions o resoldre dubtes que tingueu sobre la vostra situació laboral.

Pots consultar el Programa Electoral JPA 2021.

#canviemUdL
 
Pots seguir-nos a les nostres xarxes socials: Facebook i Twitter.

Resultats Eleccions Comitè PDI-L

Descarregar pdf

Benvolguts/des,

Des de la Secció Sindical UGT-UdL volem felicitar a la CGT pels excel·lents resultats que han obtingut en les eleccions al Comitè d'Empresa. Enhorabona!

Volem agrair-vos el suport que heu donat a la nostra candidatura, que ens ha permès obtenir el major nombre de vots i de delegats i delegades de la darrera dècada. Un èxit obtingut gràcies al treball constant i la confiança que ens ha fet la comunitat del PDI-Laboral. Moltes gràcies!

Finalment, volem agrair al Personal Docent i Investigador-Laboral que ha participat en aquestes eleccions en les quals, malgrat la pandèmia, s'han emès més vots que en les dues darreres convocatòries. Moltes gràcies!

Moltes gràcies a tothom! Seguirem treballant per una universitat pública de qualitat!

Salutacions cordials,

Secció Sindical d'UGT

Candidatura d'UGT al Comité d'Empresa PAS laboral

El pròxim 18 de Juny les treballadores i els treballadors del PAS-L estem cridades a les urnes per renovar el Comité d'Empresa.

Ens presentem com una llista transversal i plural amb la màxima representació de les diferents àrees que conformen la UdL.

Les nostres fortaleses ens fan diferents, les nostres motivacions ens fan únics, i els nostres valors ens fan iguals que tu.

Per la igualtat de tot el PAS, vota UGT!

Representació a les meses de negociació

El proper dilluns 18 de juny el Personal d'Administració i Serveis Laboral (PAS-L) de la Universitat de Lleida (UdL) està cridat a les urnes per renovar el Comitè d'Empresa.

La Secció Sindical d'UGT ha elaborat una llista plural, amb la màxima representació dels diferents col·lectius que formen part del PAS-L i els diversos campus que conformen la nostra Universitat.

Aquí podeu veure un vídeo del nostre company explicant les fortaleses, els valors i motivacions de la nostra candidatura.

Representació a la Mesa d'Universitats

22/11/2017

Gràcies al vostre suport, UGT té representació en la Mesa d'Universitats

Que s'ha aconseguit:

devolució dels dies addicionals de vacances

devolució dels dies addicionals d'assumptes propis

recuperació de la paga extra del 2012

Quins son els nostres objectius:

la jornada de 35h

les pagues extres 2013, 2014

el fons social

El nostre compromis

El nostre compromís és continuar treballant per:

 • Potenciar la unió del sector buscant el consens amb la resta de formacions sindicals per defensar i negociar els drets del col·lectiu amb propostes unitàries.
 • Gràcies al vostre suport en les darreres eleccions, UGT UdL té veu i vot en la Mesa d'Universitats, la Comissió de seguiment del Pla Concilia, el Grup de Treball de desenvolupament del 6è Conveni, la Mesa de negociació del Conveni i la Comissió Paritària en defensa dels interessos col·lectius.

Candidatura d'UGT a la Junta de PAS Funcionari

17/11/2017

El pròxim 30 de novembre els treballadors i treballadores del PAS estem cridats a les urnes per renovar la Junta del PAS funcionari.

Ens presentem com una llista transversal i plural amb la màxima representació de les diferents àrees que conformen la UdL.

Coneix la nostra candidatura i el nostre programa!

Dret de les persones treballadores durant el dia de les Eleccions 21D

22/11/2017

A l’espera de que es publiqui l’Ordre que estableixi les instruccions per a la participació de les persones treballadores en les pròximes eleccions del dia 21 de desembre, us adjuntem un document on detallem els permisos laborals per garantir el dret de vot i participació de les persones treballadores.

Les nostres motivacions

Les nostres motivacions inclouen:

 • Millorar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar amb mesures com l'augment de la flexibilitat en el gaudiment de tots aquells permisos establerts en l'acord Concilia
 • Compensar els horaris especials en tots els casos per a tot el personal que realitza serveis especials
 • Incorporar la reducció de jornada amb el 100% de les retribucions, per motius de conciliació de la vida personal, familiar i laboral

Els nostres valors

Els valors que inspiren la nostra candidatura:

 • Treballar per la igualtat efectiva entre homes i dones en tots els àmbits de la UdL
 • Impulsar les mesures del Pla d’Igualtat relatives al PAS 
 • Fomentar la implicació del personal en els Òrgans de Govern i Representació de la Universitat

Les nostres motivacions

Les nostres motivacions per al col·lectiu del PAS-L:

 • Vetllar per incorporar aquells llocs de treball que actualment estan ocupats per personal amb contracte d'obra i servei
 • Potenciar la carrera professional mitjançant la revisió integral del pla de formació
 • Impulsar l'estudi de la VLT
 • Revisar els criteris d’assignació de Personal Tècnic de Suport als grups per fomentar l’estabilitat del personal.