Exàmens oficials d'anglès

Anglès B1 i B2 amb el segell CertACLES UdL

Informació per al curs 2019-2020

Des del 2014 la UdL està acreditada per oferir l'examen de nivell B1 d'anglès amb el segell CertACLES i des del desembre de 2018 l'acreditació del nivell B2.

L'examen de nivell B1 i nivell B2 amb el segell CertACLES que ofereix l'Institut de Llengües avalua les quatre destreses lingüístiques i l'ús de la llengua, seguint les directrius d'ACLES.

Informació sobre la prova del nivell B1: Guia per al candidat, mostra de tasques i corrector

Informació sobre la prova del nivell B2: descripció de la prova, model de tasques, corrector del model de tasques

Properes convocatòries d'exàmens de nivell B1 i B2

  • B1: prova escrita: nova data 30 d'octubre de 2020 (prova oral per determinar; es concretarà mitjançant correu electrònic)
  • B2: prova escrita: nova data 6 de novembre de 2020 (prova oral per determinar; es concretarà mitjançant correu electrònic)

IMPORTANT: els alumnes d'anglès de nivells B1 i B2.2 del curs acadèmic 2019-2020 no heu de fer la preinscripció, perquè el preu del curs ja incloïa els drets d'examen. Al setembre-octubre, ens posarem en contacte amb els alumnes a través del campus virtual del curs per concretar els detalls de la prova oral i escrita.

ACCÉS A LA PREINSCRIPCIÓ TANCAT

Un cop feta la preinscripció, la Secretaria de l’Institut de Llengües comprovarà la documentació requerida. Les preinscripcions validades rebran un correu electrònic amb la butlleta de pagament a partir del 19 d'octubre.

La matrícula queda formalitzada en el moment de fer el pagament.

En cas de renúncia a la matrícula, s'ha de comunicar per escrit a l'adreça electrònica de l’IL institutdellengues@udl.cat per tenir-ne constància. Consulteu la normativa acadèmica per a qüestions sobre anul·lacions de matrícula.

IMPORTANT:

No rebreu el correu ni podreu fer la matrícula, si no heu aportat la documentació necessària.

Preus: estudiantat, PAS i PDI de la UdL i estudiants de les universitats catalanes 75 € / Alumni UdL 105 € / Externs a la UdL 150 €

Publicació de resultats: pendent d'establir

 

 

 

 

Examen multinivell TOEIC

Test of English for International Communication (TOEIC)

L'Institut de Llengües de la UdL és centre administrador de l’examen TOEIC, un dels certificats oficials de llengua anglesa més utilitzat mundialment, tant en l'àmbit professional com educatiu, gestionat a l'Estat Espanyol a través de Capman, la mateixa empresa que gestiona els exàmens TOEFL.

A causa de la crisi sanitària actual, hem suspès la convocatòria d’exàmens de juny. Fins que no es pugui reprendre l’activitat presencial de manera completa i amb les condicions sanitàries adients, us oferim una nova modalitat d’examen: TOEIC a casa.

Cliqueu a cada enllaç per veure la informació sobre aquesta modalitat d’examen:

TOEIC a casa: 4skills

TOEIC a casa: Listening and reading

TOEIC a casa: Speaking and writing

 

OBRIM DE NOU LA PREINSCRIPCIÓ AL SETEMBRE

Abans de fer la preinscripció , cal que tingueu clara la informació següent perquè la necessitareu per poder completar el procés de preinscripció:

  • Si NO sou membres de la comunitat universitària (és a dir, no sou PAS, PDI, alumne o exalumne oficial) heu d’accedir al registre online.
  • Si SOU membres de la comunitat universitària o ho heu estat: heu d'accedir a la preinscripció amb usuari i contrasenya UdL (cliqueu directament l'enllaç que trobareu més avall del nivell de la llengua que voleu cursar). Si no recordeu la contrasenya, heu de recupereu-la a https://credencials.udl.cat/ o poseu-vos en contacte amb suport@asic.udl.cat.

En cas que tingueu algun problema per accedir-hi, envieu un correu a il.suportmatricula@udl.cat

ACCÉS A LA PREINSCRIPCIÓ del 24 al 29 de setembre: preinscripció tancada.

Un cop feta la preinscripció, la Secretaria de l’Institut de Llengües comprovarà la documentació requerida. Les preinscripcions validades rebran un correu electrònic amb les indicacions per fer la matrícula. 

MATRÍCULA: del 2 al 5 d'octubre

La matrícula queda formalitzada en el moment de fer el pagament.

En cas de renúncia a la matrícula, s'ha de comunicar per escrit a l'adreça electrònica de l’IL institutdellengues@udl.cat per tenir-ne constància. Consulteu la normativa acadèmica per a qüestions sobre anul·lacions de matrícula.

IMPORTANT:

No rebreu el correu ni podreu fer la matrícula, si no heu aportat la documentació necessària.

Preu: 

-4 skills: UdL estudiants, PAS i PDI 160 € / Alumni UdL i alumnes IL 171,50 € / Externs UdL 180 €

-Speaking and Writing:: UdL estudiants, PAS i PDI 110 € / Alumni UdL i alumnes IL 125,90 € / Externs UdL 132 €

-Listening and Reading: UdL estudiants, PAS i PDI 100 € / Alumni UdL i alumnes IL 113,55 € / Externs UdL 119 €

 

IMPORTANT: Un cop formalitzada la matriculació, Capman es posarà en contacte amb els alumnes matriculats per tal de donar-los les instruccions per poder accedir a l'examen des de casa.

Publicació de resultats:  Capman comunicarà els resultats directament a l’alumnat. 

 

Informació de les proves

El TOEIC es tracta d’un únic examen multinivell en què s'obtè una nota i un certificat oficial amb el corresponent nivell d’anglès, d’acord amb el Marc europeu comú de referència (A1, A2, B1, B2 o C1). Es tracta d'un examen en què no s'aprova ni suspèn, sinó que sempre s'obté un resultat. El certificat que s'obtindrà indica el nivell equivalent al MECR i un informe detallat sobre els punts forts i àrees de millora  de l'examinand.

És útil per acreditar els coneixements de tercera llengua al grau, per participar en programes de mobilitat i per accedir a un màster o postgrau. A més, una gran part d’empreses internacionals i de renom el demanen en els seus processos de selecció i promoció interna.

El TOEIC no el pots suspendre mai: es tracta d’un únic examen multinivell en què sempre obtens una nota i un certificat oficial amb el teu nivell d’anglès, d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües (A1, A2, B1, B2 o C1).

Existetixen tres modalitats d’exàmens, segons quina sigui la seva finalitat: TOEIC 4 SKILLS, TOEIC Listening & Reading, TOEIC Speaking & Writing.

Format de l'examen

-Listening & Reading: 200 preguntes, en format llapis i paper, d'una durada màxima de 120 minuts. Els resultats d'aquesta part de la prova s'obtenen a la pàgina de Capman al cap de set dies naturals des de la realització de la prova.

-Speaking & Writing: 19 preguntes, a través d'un ordinador, d'una durada de 80 minuts. Les respostes són avaluades per professors certificats per ETS (Educational Testing Services). Els resultats d'aquesta part de la prova s'obtenen al cap de 15 dies naturals des de la realització de la prova.

Més informació sobre l'examen TOEIC:

 

 

 

 

 

Examen multinivell TOEFL

L'examen TOEFL IBT es realitza per Internet i és una prova important per estudiar en un país de parla anglesa. TOEFL IBT mesura la capacitat d'utilitzar i entendre l'anglès en l'àmbit universitari.

És útil per acreditar els coneixements de tercera llengua al grau, per participar en programes de mobilitat, per accedir a un màster o postgrau, per sol·licitar visats d'estudis o de feina, etc.

Amb el certificat TOEFL no s'aprova ni es suspèn, sinó que s'obté una puntuació i un informe detallat sobre les capacitats lingüístiques dels examinands.

Més informació: web TOEFL

Properes convocatòries UdL el curs 2019-2020:

  • 20 de març de 2020 (AJORNAT! Data prevista: dissabte, 25 d'abril. Convocatòria suspesa per la Covid-19.
  • Nova data d'examen: 13 de novembre.  Matrícula oberta. Inscripció i pagament a través de la pàgina web: TOEFL

 

 

   Darrera modificació: