Prenen possessió els màxims responsables dels centres i els departaments de la UdL

El rector els ofereix diàleg i complicitats en el que li queda de mandat i el proper si és reelegit

Descarregar pdf
presapossessio
Els nous càrrecs de la UdL amb el rector i la secretària general. FOTO: UdL
Les persones que durant els propers tres anys dirigiran els set centres -facultats i escoles- i divuit departaments de la Universitat de Lleida (UdL) han pres possessió avui, en un acte presidit pel rector de la UdL, Jaume Puy, que ha tingut lloc al Saló Víctor Siurana. El rector, que ha agraït la dedicació, el compromís i la feina dels càrrecs sortints en una època "que no ha estat senzilla" per dificultats econòmiques i per la pandèmia, ha reconegut l'acte de responsabilitat i de generositat "per servir la comunitat acadèmica i la societat" que fan les persones que avui els han rellevat.
 
Puy els ha demanat que en la seua gestió involucrin i empatitzin amb professorat, personal no docent i estudiantat, que prevalgui el diàleg que inclogui i respecti tothom, però també que no defugin els problemes i que en les seues decisions valorin els mèrits i les circumstàncies de cadascú independentment del seu origen social, econòmic, familiar etc. El rector els ha ofert diàleg i complicitats per seguir gestionant la universitat "en el temps que em queda de mandat i en un proper, més curt del normal, si la comunitat universitària vol que segueixi liderant la representació de la institució".
 
Pel que fa als centres, repeteixen totes les persones que els han dirigit els darrers quatres anys, a excepció de les facultats de Lletres i d'Educació, Psicologia i Treball Social. Així, continua com a degana d'Infermeria i Fisioteràpia, Judith Roca Llobet, com a degana de Medicina, Anna Casanoves Llorens, com a degà de Dret, Economia i Turisme, Eduard Cristòbal Fransi, com a directora de l'Escola Politècnica Superior, Magda Valls Marsal, i com a director de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària, Jordi Graell Sarlé. Isabel Santaulària Capdevila és la nova degana de Lletres i David Aguilar Camaño el nou degà d'Educació, Psicologia i Treball Social.
 
Quant als departaments, que passen de 27 a 18, han pres possessió com a directors i directores: Francesc Josep Rubi Carnacea (Infermeria i Fisioteràpia), Elisa Cabiscol Català (Ciències Mèdiques Bàsiques), Carme Piñol Felis (Medicina i Cirurgia), Loreta Medina Hernández (Medicina Experimental), César Cierco Seira (Dret), Natalia Daries Ramón (Economia i Empresa), Isaac Antonio Garcia Rodríguez (Matemàtica), Gabriel Pérez Luque (Enginyeria Industrial i de l'Edificació), Fernando Cores Prado (Enginyeria Informàtica i Disseny Digital), Judit Janés Carulla (Psicologia, Sociologia i Treball Social), Manel Ibáñez Plana (Ciències de l'Educació), Daniel Villalba Mata (Ciència Animal), Robert Soliva Fortuny (Tecnologia, Enginyeria i Ciència d'Aliments), Jorge Lampurlanés Castel (Ciència i Enginyeria Forestal i Agrícola), Rosa Maria Poch Claret (Medi ambient i Ciències del sòl i Química), Jorge Nieto Ferrando (Filologia i Comunicació), Maria Àngels Llanes Baró (Llengües i Literatures Estrangeres), Antoni Jové Montanyola (Geografia, Història i Història de l'Art).
 
La renovació d'aquests càrrecs, que havia de tenir lloc l'any passat, s'ha retardat degut a què la reforma departamental de la UdL va ser aprovada pels seus òrgans de govern el passat juliol.
 


NOTÍCIES RELACIONADES:

David Aguilar, nou degà d'Educació, Psicologia i Treball Social
Isabel Santaulària, nova degana de la Facultat de Lletres
El Claustre de la UdL aprova la reducció de 27 a 18 departaments

 

Continguts relacionats

Vïdeo de l'acte de presa de possessió
Galeria fotogràfica