Estades curtes de mobilitat combinada Erasmus

 Descarregar pdf

Convocatòries

Convocatòria pel curs 23/24

Convocatòria estades curtes de mobilitat combinada ERASMUS 2023-24  

L'organització de programes de mobilitat combinada Erasmus depèn de cada facultat o escola. La llista de cursos elegibles i places existents es pot trobar a l'annex I de la Convocatòria. Per a més informació cal adreçar-se al coordinador de mobilitat acadèmica de cada centre.

Sol·licitud

  • TERMINI: Del 12 al 22 de setembre de 2023

Per presentar la vostra sol·licitud, accediu al formulari en línia des de l'enllaç següent:

Enllaç SOL·LICITUD

Registre: per a poder fer la sol·licitud cal que us registreu primer amb un nom d'usuari i contrasenya (part dreta de la pantalla). Quan us registreu:

  • Cal escriure el nom i cognoms en majúscules i sense accents.
  • Registreu-vos amb una adreça de correu electrònic que consulteu regularment.
  • Anoteu aquestes dades perquè us permetran accedir a la vostra sol·licitud i fer-hi modificacions. La sol·licitud es pot modificar tants cops com calgui abans d'enviar-la. Un cop enviada, ja no es pot modificar i es considera definitiva.


Autenticació: un cop registrats, ja podeu accedir a la sol·licitud en línia introduint l'adreça de correu electrònic i la contrasenya amb els quals us heu registrat i el codi captcha de seguretat a la part esquerra de la pantalla.

IMPORTANT: Si sortiu de la sol·licitud i hi torneu a entrar, fixeu-vos bé si l'adreça URL a la barra del navegador acaba en /spa, si acaba en /eng, cal canviar-ho per /spa per tal que el formulari funcioni correctament.

 

 

Informació per estudiants nominats

Abans de l'estada

Un cop l'estudiant ha estat seleccionat, el coordinador informarà a la Universitat de destinació dels estudiants seleccionats per participar a les estades curtes. Aquesta comunicació és la "nomination". La Universitat de destinació es posarà en contacte amb l'estudiant per informar-lo dels tràmits que hagi de dur a terme. 

A) Documentació per l'estada

Relacions Internacionals informarà a l'estudiant de la documentació que cal que prepari i presenti. La informació serà per email i inclourà detall de casdascun dels següents apartats:

1. Learning Agreement (OLA)

Caldrà tenir la part inicial del document complet de signatures.

2. Assegurança

És obligatori disposar d'una assegurança que inclogui cobertura mèdica a l'estranger, és recomana també disposar de cobertura d'accidents, de repatriació i de responsabilitat civil per a tot el període d'estada.

3. Conveni de Subvenció

Aquest document estableix la durada de l'estada i la beca que es rebrà, es necessari entregar-lo a Relacions Internacionals abans d'iniciar l'estada. A la convocatòria podeu trobar més detall sobre la beca ERASMUS que es rebrà.

B) Documentació de viatge i organització de l'estada

L'organització de l'estada pel que fa al viatge, l'allotjament i la resta de temes logístics és responsabilitat de l'estudiant. Es recomana no iniciar aquestes gestions fins que la universitat de destinació no hagi confirmat l'admissió o hagi retornat signat el Learning Agreeement. Es recomana seguir els conselles que la Universitat de destí us faci arribar sobretot en relació a l'allotjament.

C) Carta de l'estudiant Erasmus

La "Carta de l'estudiant Erasmus" recull els drets i deures dels estudiants que participen al programa Erasmus+.

Durant l'estada

A) En arribar

Donat que l'estada és curta no es necessari certificar l'arribada ni acostumen a caler canvis al Learning Agreement.

B) Els darrers dies d'estada

Els últims dies d'estada cal obtenir a destí el transcript of records o última part del document Learning agreement (After the mobility) i un certificat d’assistència (la plantilla la rebreu per email).

Es recomana revisar que Relacions Internacionals de la universitats de destinació ha omplert correctament el certificat d'estada  i el transcript of records. En aquests documents no pot faltar la signatura de destinació ni el segell. Reviseu el vostre nom, l'any acadèmic, les dates, etc. Si hi ha errors, el document no serà valid i això pot comportar endarreriments en la justificació de l'estada.

  • Si voleu donar la vostra opinió sobre l'experiència Erasmus que heu viscut, us convidem a omplir el següent "travel report" (Veure "Informe de la mobilitat"). La vostra contribució pot servir a altres estudiants que vulguin fer una estada al mateix destí on vosaltres heu estat.

Al final de l'estada

A) Documentació de final d'estada

L'estudiant rebrà un correu de la Comissió Europea amb un qüestionari en línia. Cal emplenar el qüestionari, guardar el document en pdf que genera i enviar-lo prement el botó corresponent. En cas de no haver rebut el correu amb el qüestionari cal revisar que no hagi anat a parar a la caRpeta Brossa del correu i, si no es troba, avisar a Relacions Internacionals de la UdL per tal que pugui reenviar el qüestionari.

Durant la setmana següent a la tornada cal lliurar a Relacions Internacionals la documentació de final d'estada:

  1. transcript of records (part final del Learning Agreement o After the mobility o document similar),
  2. certificat d’estada o assistència (segons la informació donada a l'apartat "Durant l'estada").

B)Acta de convalidació

Amb el Transcript of Records o After the Mobility (grau i màster) el coordinador de mobilitat acadèmica preparará l'acta de convalidació que permetrà la incorporació de la convalidació a l'expedient de l'estudiant.

   Darrera modificació: