JORNADA D'ACOLLIDA AL NOU ESTUDIANTAT
                                                    12 de setembre de 2024

Aquesta jornada s’adreça al nou estudiantat per tal de facilitar el suport necessari a l’inici de la seua entrada a la Universitat de Lleida.

Programa d'Acollida

Per tal d'aconseguir una bona adaptació de l'estudiantat de nou ingrés a la UdL, a cadascun dels centres es dissenyen un seguit d'accions informatives que es porten a terme durant la jornada d'acollida.
 

L'objectiu de la jornada d’acollida és presentar als estudiants la pròpia estructura de la Universitat, els centres, els plans d’estudis, les tutories universitàries, així com els principals recursos que es posen al teu abast: l’accés i ús de les eines per treballar al campus virtual, l’accés als fons bibliogràfics i la possibilitat de formar-te en idiomes i assolir l'acreditació lingüística a l'Institut de Llengües, entre altres.

Recursos al teu abast

1. Per poder utilitzar tots els recursos que la UdL posa al teu abast és imprescindible activar el compte d'usuari que t'han facilitat en el moment de la matrícula

2. Un cop activat el teu compte d'usuari podràs accedir als diferents recursos que la UdL posa al teu abast. Entre altres et recomanem:

3. Totes les comunicacions de la UdL (professors, secretaria...) es faran a través del correu @alumnes.udl.cat, si no heu accedit al Office 365 podeu accedir al correu per aquest enllaç. Caldrà que inicieu la sessió amb el correu de la UdL

4. Recomanacions:
  • Accedeix a la web amb el Perfil d'alumnes, hi trobaràs tota la informació que et pot ser d'utilitat.
  • Visita la pàgina web del Consell de l'Estudiantat
 

Presentació del Centres

Podreu consultar i descarregar en format PDF el programa de la Jornada d'acollida corresponent de cada centre clicant al damunt de cada icona.

Presentació de les Unitats

Des d'aquí podeu accedir a les diferents unitats de la UdL. Podeu consultar el material de suport -tutorials, vídeos, guies, webs- de cada unitat.

Informació i Orientació Universitària

Quines beques i ajuts propis m'ofereix la UdL com estudiant? Puc demanar ajut de caire psicològic? Hi ha residències universitàries als Campus o puc trobar informació sobre allotjament?

Informació i Orientació Universitària

Vídeo de presentació

serveisSIAU

Campus Virtual

La unitat de Suport i Assessorament a l'Activitat Docent us informarà de tot allò relacionat amb el Campus Virtual, les seves eines, recursos i funcionalitats.

Suport i Assessorament a l'Activitat Docent

Tutorial: Introducció al CV

Campus Virtual de la UdL

Biblioteca i Documentació

Com puc demanar un llibre en prèstec? Com puc reservar espais de treball en grup? Accedeix a la informació dels diferents serveis i prestacions, i consulta els teus dubtes.

Biblioteca i Documentació

Guia d'acollida per al nou estudiantat

Biblioteca Campus Cappont UdL

Diversitat Funcional i Necessitats Educatives Especials

El programa UdLxTothom té l’objectiu d'afavorir la formació superior i promoure la participació de les persones amb diversitat funcional o necessitat educativa especial de tota la comunitat universitària. Informa't dels diferents recursos i prestacions, i planteja els teus dubtes.

Programa UdLxTothom

Headmouse UdL

Relacions Internacionals

Vols estudiar a l'estranger i viure una experiència que et canviarà la vida? A la unitat de Relacions Internacionals trobaràs informació sobre Erasmus+, Mobilitat UdL i altres programes d'intercanvi. A més, cada facultat o escola té un coordinador acadèmic que t'orientarà per triar la millor destinació.

Mobilitat Acadèmica

benvinguda

Institut de Llengües

Quins idiomes puc estudiar a l'Escola d'Idiomes de la UdL? Quin nivell he de tenir en acabar els meus estudis? Accedeix a la informació dels diferents serveis i prestacions, i consulta els teus dubtes.

Institut de Llengües

Vídeo de presentació

Institut de Llengües de la UdL

Cultura

Si t'interessa gaudir de les activitats musicals, de dansa, teatre, poesia, cinema o exposicions que s'organitzen a la UdL, accedeix a la informació i consulta els teus dubtes.

Cultura

Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària

Activitats destacades | Agenda UdL

dansa

Esports

Vols conéixer les diferents modalitats esportives que ofereix la UdL? Ja siguin competicions internes com externes, accedeix a la informació i consulta els teus dubtes.

Futlletó informatiu

Esports

www.esports.udl.cat

Esports UdL

Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones

El Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones "Dolors Piera" treballa per la igualtat entre dones i homes i contra les violències masclistes a través d'activitats de sensibilització, docents i de recerca, orientació i assessorament.

Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones

Vídeo de presentació

Fulletó informatiu

cdp1

Cooperació i Solidaritat

La Unitat de Cooperació i Solidaritat realitza activitats i ofereix formació en temes relacionats amb la pobresa, migracions, conflictes internacionals i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), entre altres. Si t'interessen aquests temes, visita'ns i consulta els teus dubtes.

Cooperació i Solidaritat

ODS

Sistemes d'Informació i Comunicacions (SIC)

Sistemes d'Informació i Comunicacions (SIC) és una unitat de la Universitat de Lleida encarregada de la utilització de les tecnologies de la informació i telecomunicacions.

Aquí trobaràs recursos informàtics que et seran d’utilitat en el teu dia a dia a la universitat

Wifi de la Universitat de Lleida (Eduroam)

Office 365

Configuració d'Outlook a diferents dispositius

serveisSIAU