JORNADA D'ACOLLIDA AL NOU ESTUDIANTAT
Dilluns 12 de setembre de 2022

Aquest programa s’adreça al nou estudiantat per tal de facilitar el recolzament necessari a l’inici de la seua entrada a la Universitat de Lleida.
 
Et recomanem que aprofitis aquests recursos que t'ajudaran a conèixer la UdL i et facilitaran la teva integració a la Universitat. Tens informació disponible sobre l'activació del teu compte d'usuari, la configuració de la wifi , el campus virtual a la web de serveis d'alumnes.

Les activitats que formen part d’aquest programa són:
 

1.-Assessorament per realitzar la matriculació

Pots realitzar les teves consultes sobre preinscripció, beques generals del MEC i FP, beques de la Generalitat de Catalunya ( AGAUR), a la unitat de Gestió Acadèmica.
 
A les secretaries dels centres universitaris de la UdL, t'ajudaran a resoldre dubtes del procediment de la matrícula.
 
Al Campus de Cappont està situada la unitat d'Informació i Orientació Universitària , on t’informaran d’aspectes relatius als estudis que inicies com beques i ajuts propis, allotjament, transport i altres temes que et poden interessar.
 
 

2.-Programa d'Acollida

Amb l'objectiu d'aconseguir una bona adaptació de l'estudiantat de nou ingrés a la UdL a cadascun dels centres es dissenyen un seguit d'accions informatives que es porten a terme durant la jornada d'acollida. La intenció és oferir l'acolliment necessari per tal que puguis integrar-te en els teus estudis amb la màxima eficàcia possible en aquests moments.
 

Així, l'objectiu general de la jornada d’acollida és presentar als estudiants la pròpia estructura de la Universitat, els centres, els plans d’estudis, les tutories universitàries, així com els principals recursos que es posen al teu abast: l’accés i ús de les eines per treballar al campus virtual, l’accés als fons bibliogràfics i la possibilitat de formar-te en idiomes i assolir l'acreditació lingüística a l'Institut de Llengües, entre altres.

 

Presentacions dels Centres

Podreu consultar i descarregar en format PDF el programa de la Jornada d'acollida corresponent de cada centre clicant al damunt de cada icona.

Valora la Jornada d'Acollida

Valora i expressa el teu grau de satisfacció amb les accions informatives i fes propostes de millora.

ENQUESTA:

https://forms.office.com/r/5tnKUxs2a3

O

PRESENTACIÓ DELS SERVEIS

Des d'aquí podeu accedir als diferents serveis de la UdL. Podeu consultar el material de suport -tutorials, vídeos, guies, webs- de cada unitat.

Informació i Orientació Universitària

Quines beques i ajuts propis m'ofereix la UdL com estudiant? Puc demanar ajut de caire psicològic? Hi ha residències universitàries als Campus o puc trobar informació sobre allotjament? Accedeix a la informació dels diferents serveis i prestacions, i consulta els teus dubtes.

Informació i Orientació Universitària

Video de presentació

serveisSIAU

Relacions Internacionals

Vols estudiar a l'estranger i viure una experiència que et canviarà la vida? A la unitat de Relacions Internacionals trobaràs informació sobre Erasmus+, Mobilitat UdL i altres programes d'intercanvi. A més, cada facultat o escola té un coordinador acadèmic que t'orientarà per triar la millor destinació.
Per participar en aquests programes és molt important tenir un bon nivell d'anglès o d'altres llengües estrangeres. A l'Escola d'Idiomes de la UdL et pots matricular dels cursos d'idiomes que et permetran demanar una plaça a partir de segon curs del grau.

Unitat de Relacions Internacionals

benvinguda

Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones

El Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones "Dolors Piera" treballa per la igualtat de gènere i la no discriminació a la UdL a través d'activitats de sensibilització, docents i de recerca, orientació i assessorament. Vine i coneix-nos! Informa't i planteja els teus dubtes.

Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones

Vídeo de presentació

Fulletó informatiu

cdp1

Campus Virtual

La unitat de Suport i Assessorament a l'Activitat Docent us informarà de tot allò relacionat amb el Campus Virtual, les seves eines, recursos i funcionalitats.

Suport i Assessorament a l'Activitat Docent

Tutorial: Introducció al CV

Campus Virtual de la UdL

Institut de Llengües

Quins idiomes puc estudiar a l'Escola d'Idiomes de la UdL? Quin nivell he de tenir en acabar els meus estudis? Accedeix a la informació dels diferents serveis i prestacions, i consulta els teus dubtes.

Institut de Llengües

Vídeo de presentació

Institut de Llengües de la UdL

Desenvolupament i Cooperació

La Unitat de Desenvolupament i Cooperació realitza activitats i ofereix formació en temes relacionats amb la pobresa, migracions, conflictes internacionals i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), entre altres. Si t'interessen aquests temes, visita'ns i consulta els teus dubtes.

Desenvolupament i Cooperació

ODS

Biblioteca i Documentació

Com puc demanar un llibre en prèstec? Com puc reservar espais de treball en grup? Accedeix a la informació dels diferents serveis i prestacions, i consulta els teus dubtes.

Biblioteca i Documentació

Guia d'acollida per al nou estudiantat

Biblioteca Campus Cappont UdL

Cultura

Si t'interessa gaudir de les activitats musicals, de dansa, teatre, poesia, cinema o exposicions que s'organitzen a la UdL, accedeix a la informació i consulta els teus dubtes.

Cultura

Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària

Activitats destacades | Agenda UdL

dansa

Diversitat Funcional i Necessitats Educatives Especials

El programa UdLxTothom té l’objectiu d'afavorir la formació superior i promoure la participació de les persones amb diversitat funcional o necessitat educativa especial de tota la comunitat universitària. Accedeix a la sessió de presentació, informa't dels diferents recursos i prestacions, i planteja els teus dubtes.

Programa UdLxTothom

Headmouse UdL

Esports

Vols conéixer les diferents modalitats esportives que ofereix la UdL? Ja siguin competicions internes com externes, accedeix a la informació i consulta els teus dubtes.

Futlletó informatiu

Esports

www.esports.udl.cat

Esports UdL