Spanish Universities for EU Projects

Pràctiques Erasmus voluntàries sense reconeixement de crèdits

 Descarregar pdf

El consorci Erasmus+ Spanish Universities for EU Projects, integrat per Campus Iberus i 13 universitats públiques de l'estat espanyol, ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques Erasmus sense reconeixement de crèdits (pràctiques extracurriculars o de recent titulat) als estudiants de grau, màster i doctorat de les universitats del consorci.

L'objectiu d'aquestes pràctiques Erasmus és el desenvolupament professional en l'àmbit de projectes europeus. Les tasques a desenvolupar pels estudiants en pràctiques estaran relacionades amb la redacció i presentació de propostes de projectes europeus, la gestió i implementació de projectes aprovats i altres tasques relacionades amb projectes segons cada organització d'acollida.

Aquest programa es gestiona directament des de Campus Iberus. Els estudiants interessats han de registrar-se a la plataforma del programa i buscar un destí d'acollida.

Al lloc web del programa hi trobareu tota la informació de la convocatòria.

 

Nou període d'inscripció i recerca d'institucions

Nou període d'inscripcions: Del 7 de febrer de 2023 al 7 de març de 2023.

Els participants podran realitzar les seues pràctiques a partir de març de 2023. Més informació i sol·licitud a través de: www.campusiberus.es/euprojects/.

Els estudiants participants es poden inscriure, dins la gestió de projectes europeus, en àmbits més específics com: Informàtica, Comunicació, Economia i Negocis, Administració, Màrqueting, Relacions Internacionals, Dret de la UE, Investigació Científica, Investigació Social, Drets Humans o Traducció , entre d'altres.

La convocatòria estableix que els candidats no hagin rebut beques Erasmus + durant més de 10 mesos en el mateix cicle d'estudis, incloses les mobilitats "beca zero" i que tinguin com a mínim un nivell B1 o equivalent en anglès, haver superat el 50% dels crèdits de grau entre d'altres requisits (més informació a la convocatòria).

Campus Iberus, l'aliança estratègica de les universitats de la Vall de l'Ebre (Saragossa, Lleida, Pública de Navarra i La Rioja), coordina aquest projecte del qual, a més, en formen part les universitats d'Alacant, Cantàbria, Castella-La Manxa, Burgos, La Laguna, Santiago de Compostel·la, Illes Balears, Pompeu Fabra i Rovira i Vigili.

 

   Darrera modificació:
Relacions Internacionals
Campus de Cappont
Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
Carrer de Jaume II, 67 bis, 2a planta
25001 Lleida 

ri@udl.cat

 

Horari d'atenció:
Matí: de dilluns a divendres de 9.30 a 14.00
Tarda: dimarts de 15.30 a 17.30
Del 1 de juny al 15 de setembre: de 9.30 a 14.00, excepte període de tancament UdL a l'agost

TANCAMENT ESTIU 2022: La UdL estarà tancada de l'1 al 21 agost 2022

 

CITA PRÈVIA
 
Mobilitat sortint Mobilitat UdL i SICUE: Enllaç per demanar cita presencial
Mobilitat sortint Erasmus: ri@udl.cat
Mobilitat entrant: incoming@udl.cat