La unitat Arxiu i Gestió de Documents es constitueix com una unitat administrativa de caràcter central que dóna servei a tota l'estructura administrativa i acadèmica de la Universitat, i que sota la dependència de la Secretaria General de la UdL és l'encarregada de l'organització, la gestió, el tractament, la custòdia i la difusió dels documents que formen part del patrimoni documental de la Universitat. [+]

Què vols fer?

   Notícies[+] Més notícies

  La vida quotidiana i la mort a Lleida, en el primer “Club de Lectura de Documents"

Dimecres, 31 de maig del 2023. Arxiu i Gestió de Documents ha participat en aquest iniciativa amb els Arxius Municipal, Històric, Diocesà, Capitular, de la Diputació de Lleida i de l’IEI, de Lleida. En aquest cas ha impartit un Seminari sobre la lectura semi automàtica de textos del fons de l’Escola Normal de Mestres de Lleida de l’any 1932. Aquesta activitat ha posat en valor com els documents permeten descobrir realitats noves per a ser apreses o investigades.

 

 

  Presentació d'"Agitadors de consciències"

Dilluns, 27 de març de 2023. Presentació d’Agitadors de consciències, nou títol publicat a la col·lecció Memóres coordinada per Arxiu i Gestió de Documents i publicada per Edicions i Publicacions de la UdL. En aquest títol el seu autor Javier Giménez Gracia rescata de l’oblit unes i uns mestres que van ser personatges clau en aquella època i van patir la guerra civil i l’exili.

 

 

 

  Joan Julià - Muné, una vida dedicada a aprendre i ensenyar (1950 – 2020). El significat del seu arxiu personal en el context del patrimoni de la UdL

Dijous, 23 març del 2023. Arxiu i Gestió de Documents ha participat amb la comunicació que porta aquest títol en la Jornada homenatge al filòleg Joan Julià-Muné organitzada juntament amb el Departament de Filologia i Comunicació, la Càtedra Màrius Torres i la Biblioteca de Lletres, de la Universitat de Lleida.