La unitat Arxiu i Gestió de Documents es constitueix com una unitat administrativa de caràcter central que dóna servei a tota l'estructura administrativa i acadèmica de la Universitat, i que sota la dependència de la Secretaria General de la UdL és l'encarregada de l'organització, la gestió, el tractament, la custòdia i la difusió dels documents que formen part del patrimoni documental de la Universitat. [+]

Què vols fer?

   Notícies[+] Més notícies

  Presentació del primer llibre sobre la història de la Facultat de Medicina de Lleida

05/04/2019/ Divendres 5 d'abril, a l'Aula Magna de Ciències de la Salut, es presenta el llibre Quaranta anys després. El retorn dels estudis de Medicina a Lleida (1977), de Joan Viñas i Jordi Peña.

  Tret de sortida a la 2ª fase del projecte 40 anys del retorn dels estudis de Medicina a Lleida

01/02/2019/ La segona fase ha començat amb la revisió i la classificació dels expedients dels estudiants de la Facultat de Medicina, i continuarà amb el tractament dels documents de docència, recerca i relacions internacionals dels Departaments de Ciències Mèdiques Bàsiques, Cirurgia, Medicina i Medicina Experimental.

   Tancament de la primera fase del projecte 40 anys després

17/10/2018/ Un cop passada la barrera del curs acadèmic 2017-2018 posem punt i a part a la primera fase del projecte "Quaranta anys després. El retorn dels estudis de Medicina a Lleida (1977)", que ha suposat la catalogació de bona part dels documents de la Facultat de Medicina i s'ha encarregat de rememorar els inicis de l'actual Facultat a Lleida.