La unitat Arxiu i Gestió de Documents es constitueix com una unitat administrativa de caràcter central que dóna servei a tota l'estructura administrativa i acadèmica de la Universitat, i que sota la dependència de la Secretaria General de la UdL és l'encarregada de l'organització, la gestió, el tractament, la custòdia i la difusió dels documents que formen part del patrimoni documental de la Universitat. [+]

Què vols fer?

   Notícies[+] Més notícies

  9 de juny. DIA INTERNACIONAL DELS ARXIUS

09/06/2020. La Unitat d'Arxiu i Gestió de Documents de la Universitat de Lleida celebra el Dia Internacional dels Arxius, amb un recull d'experiències personals dels usuaris i usuàries del nostre servei.

Llegiu-ne més

  Certificat de qualitat AENOR a la gestió de documents de la UdL

L'ISO 30301 de la unitat d'Arxiu s'amplia al departament de Ciències Mèdiques Bàsiques

17/02/2020 El sistema de gestió per als documents que du a terme el Departament de Ciències Bàsiques de la Universitat de Lleida (UdL) ha obtingut el certificat en UNE ISO 30301 que atorga l'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR)

  Presentació del primer llibre sobre la història de la Facultat de Medicina de Lleida

05/04/2019/ Divendres 5 d'abril, a l'Aula Magna de Ciències de la Salut, es presenta el llibre Quaranta anys després. El retorn dels estudis de Medicina a Lleida (1977), de Joan Viñas i Jordi Peña.