La unitat Arxiu i Gestió de Documents es constitueix com una unitat administrativa de caràcter central que dóna servei a tota l'estructura administrativa i acadèmica de la Universitat, i que sota la dependència de la Secretaria General de la UdL és l'encarregada de l'organització, la gestió, el tractament, la custòdia i la difusió dels documents que formen part del patrimoni documental de la Universitat. [+]

Què vols fer?

   Notícies[+] Més notícies

  Estudiants del Grau d'Història de la UdL realitzen les seves pràctiques acadèmiques a l'Arxiu de la universitat

Dimecres, 3 d'abril del 2024. Estudiants del Grau d’Història van iniciar a principis de febrer una experiència educativa i laboral plena de descobriments i coneixement. Durant aquestes pràctiques a la unitat Arxiu i Gestió de Documents, les estudiants estan tenint l'oportunitat d'immergir-se en els món arxivístic, aprenent tècniques de preservació de documents, així com també explorant temes rellevants per a les seves àrees d'estudi.

 

 

 

  Nova seu d’Arxiu i Gestió de Documents

Dimecres, 27 setembre 2023. Arxiu i Gestió de Documents estrena noves instal·lacions al carrer de Pere de Cabrera, 5 al Campus de Cappont de l’edifici Polivalent 2, als espais 0.16-0.18.

Aquí us atendrem en el nostre horari habitual de 9 a 14h, de dilluns a divendres, o a través de la nostra adreça electrònica arxiu@udl.cat o dels telèfons 973 70 20 03/ 70 20 17/  70 20 05

 

 

 

 

 

 

 

 

  Setmana Internacional dels Arxius: Presentació del llibre Del Hilo al Ovillo. Poder y resistència de los archivos

Divendres, 9 juny 2023. Amb motiu de la celebració de la Setmana Internacional dels Arxius, Arxiu i Gestió de Documents ha organitzat la presentació del llibre Del Hilo al Ovillo. Poder y resistència de los archivos, coordinada per Ramon Aberch. Aquest llibre és concebut per l’aportació essencial de l’àmbit dels documents i arxius pels drets humans, amb la que es vol contribuir al desenvolupament d’una metodologia arxivística adaptada als reptes que presenta el món dels drets humans i en la que s’ha reunit un ampli grup d’experts.